SOFIE'S MODE NR 28/2010

Lite småkul kanske?!


Min bild, om ni vill använda den, ge cred till mig då ;)




Piercingar eller inte? Tatuering eller inte?

Jag vet inte vad jag tror/ser. Vad tror ni?

På Bill ser man ju att han har ringar i öronen. Enligt mig ser det pirat aktigt ut, det är skillnad om man byter ut ringarna till stenar eller liknande. Big no no till ringar i öronen enligt mig.
Tom ser det som sagt ut som en ring på den svart vita bilden jag visade er längre ned i bloggen, men på andra bilder syns inget.

(Jag gillar inte septum, det ska tjurar ha)

Sen på denna bild ser det ut som om Bill har en tatuering, först tänkte jag att bilden var spegelvänd men nej det tror jag inte... Tatueringen "ska" alltså sitta på bröstet/sidan/där ni kanske ser svarta linjer under skjortan.. :) Något ser det ju ut att vara men men men.........


Damn vad snyggt han är klädd. Alltid lyckas han (nästan då, inte Asien då han hade snörade byxor/skjorta och väst vad det nu var/EMA 2008 där ser han ut som en kråka/finska galan 2009/M&G Rom 2010) Men majoriteten är ju så perfekt. Skjortor på Bill - nom nom nom. Kolla det guldiga armbandet...! och hans söta mössa, :) :) :)


Tom har en septum

Igår var ju tvillingarna på princes konsert i Berlin och det gick ju ryten om att Bill skaffat en septum -jag ser ingen på honom men ser en på Tom!! :) Ser bra ut ju! haha.
Har redigerat bilderna lite så ni ser, den är rätt nära överläppen och inte alls så långt ut på nästippen (hur jag nu ska förklara)








Bill och Tom - om slagsmål

haha, det är kul att själv vara tvilling, man vet hur det är. Erhm, jag och min syster är inte nådiga när vi slåss med varandra...





Mini-mini

- MTV world stage i Malaysia den 31a juli står förmodligen som nästa projekt för killarna. Det är i Kuala Lampur i/på Sunway Lagoon Surf Beach klockan 6pm. Precis som Singfest i Singapore är Katy Perry med här bl.a. (om inte det finns en liten chans kvar att de ska göra något tidigare i Asien, eller vem vet Europa!!)'

- Singfest i Singapore den 3e augusti (åh varför var jag där 2005 och inte augusti 2010 för? önskar min brors frus syster var TH fan så hon kunde skicka mig bilder och vem vet kanske autografer höhö)

^ Festivalen är i/på Fort Canning Park, dörrarna öppnas 5pm och det börjar 6pm. Andra artister som uppträder är Katy Perry, Wonder Girls och Orianthi m.m (?) 
 
- En akustisk version av DSOTS kommer vara med på HCL cd:n. (haha jag får väl köpa CDn iallafall då, tänkte inte göra det men jag är svag för akustiska versioner av THs musik)

Jag kan färdas över tusen oceaner för dem



Minnen minnen minnen.
1000 oceans är en video jag knappt tittat på under mina år som TH fan. Varför?
Älskar hur Bill liksom skumpar med håret och rumpan vilket syns tydligt i den HÄR videon (0:35), samt att han är döläcker i videon... Plus att 1000 oceans ständigt ligger på min tio-i-topp lista och hamnar på första plats då och då för jämnan ;)

ps. jag är uttorkad av TH....


Tokio Hotel Fans

Förlåt, har varit lite off den senaste veckan, njuter av sommaren ju! Om ni bara kunde höra hur det är här just nu, är ensam hemma så TH ljuder för fullt på övervåningen så både grannar hör och jag som sitter här nere.

Tänkte blogga lite om TH fans
(i brist på annat smaskigt)

en fråga: vem är den här tjejen och varför är hon så "känd" inom TH världen på YT?
Eftersom hon pratar tyska och jag kan inte det så är det lite svårt att förstå. Det finns videor med scream masken bl.a.  åh jag vill veta. ;)


Sen denna video, hur jävla störda får man vara? Jag blir bara förbannad. Har dem ingen respekt för killarna? Allt dem vill är att peta på dem och få en blick från dem, jag skulle aldrig kunna göra något liknande. Fy fan.


Vad vill du kasta upp på scenen på nästa konsert? En bh? två?





RSS 2.0